IMG_5511-klein.jpeg
Portfolio
Een kleine selectie uit ons werk

spn22333

SPN

Portfolio

De Stichting Prenatale screening regio Nijmegen (SPN) heeft ons gevraagd een website te bouwen met een zeer gebruiksvriendelijk CMS dat door verschillende mensen kan worden beheerd. Met zogenaamde ‘custom fields’ is het artikelveld voor iedere categorie anders en is het direct duidelijk wat moet worden ingevuld en wat niet. Ook hebben we voor deze organisatie het logo vernieuwd.

 

Naar website SPN

Buro Waalbrug

Wij ontwerpen websites, maar bij Buro Waalbrug ontwerpen ze hele landschappen. Voor deze klant hebben we een eenvoudig te beheren website gebouwd met minimalistisch en transparant design zonder afleiding. Elk design-element heeft daarbij een eigen functie gekregen. De website is eenvoudig door meerdere mensen te beheren. 

Naar website Buro Waalbrug

waalbrug1

spn22333

BliXem Nijmegen

Portfolio

Heb je geen zin om te koken, maar wil je wel makkelijk, snel en gezond eten? Dan kun je je maaltijd bestellen op de vernieuwde website van BliXem Kookt. De keuken krijgt ieder dag een uitdraai van wie er heeft besteld en waar deze bestellingen afgeleverd moeten worden.

 

Naar projectpagina BliXem

lesgeven3
Review

iconmonstr quote left thin 240

We zijn zeer tevreden over onze twee sites die beide zijn gebouwd door het team van Keizer Karel. Het is prettig werken met Stefan en zijn team. Hij houdt de druk op de ketel en het werkt prettig om een enkel aanspreekpunt te hebben voor zowel design en techniek. Hij geeft goede adviezen over wat wel en wat niet te doen. Als er wat is dan wordt het snel opgelost.

 

 

 

-- Bouvien | bouvien.nl

 

Radboud UMC

Waar vroeger de arts zelf bepaalde welke behandeling de patiënt zou krijgen, wordt nu de patiënt steeds meer betrokken bij het maken van de best passende keuze. Samen met de Radboud Universiteit hebben we verschillende keuzehulpen ontwikkeld.
 

Naar projectpagina Radboud

radboud1

hannijmegen1

HAN University of applied science

Portfolio

De HAN University of Applied Sciences heeft ons gevraagd een applicatie te bouwen die studenten een overzicht geeft van alle minoren die de HAN aanbiedt. De studenten hoeven alleen nog maar hun huidige studie te selecteren en alle minoren die zij kunnen volgen worden overzichtelijk weergegeven.

 

Naar projectpagina HAN

Drive SERES

Autofabrikant SERES heeft ons gevraagd een nieuwe website te bouwen met configurator. SERES staat voor innovatief en elektrisch rijden en is in 2021 geïntroduceerd in Nederland. Het merk is verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse autodealers.  
 

Naar projectpagina Drive SERES

seres1

lesgeven3
Review

iconmonstr quote left thin 240

Voor Innopartmedpro was ik op zoek naar een 5 talige website voor ons productie, import en distributiebedrijf. Een website die goed gevonden wordt in Google. Uiteindelijk kwamen we uit bij Keizer Karel en zijn in zee gegaan voor de bouw van de website. Tot volle tevredenheid hebben ze alles gebouwd zoals we wilden. Tijdens het proces hebben ze laten zien doelmatig en pragmatisch te zijn. We zijn ook netjes binnen het gestelde budget gebleven. Hulpverzoeken worden snel afgehandeld en de bereikbaarheid is zeer goed. Zeer tevreden over de samenwerking.

 

 

 

-- Norbert Seeger | innopartmedpro.com

 

boriskonrad1

Boris Konrad

Portfolio

Voor geheugenexpert Boris Konrad hebben we een meertalige website ontwikkeld waarbij we gebruik hebben gemaakt van een zogenaamde multi-domein opzet. Hierbij heeft iedere taal een eigen URL in plaats van de toevoeging van een landcode achter de bestaande URL. Wil je ook een supergeheugen? Geef je dan op voor één van zijn trainingen!

 

Naar website boriskonrad.de

werkenbijskdd1

emmanuel1

emmanuel1

hoffmanadvocatuur1

emmanuel1

olvkerk1

bouvien1

fertilitycare1

reflexief1

solute info1

yeshumanfactors1

bece1

emmanuel1

rdynamics1

 


 

 

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl