IMG_5511-klein.jpeg

Elektrisch rijden

Voor SERES hebben wij een visueel aantrekkelijke en informatieve website gebouwd om het merk op de Nederlandse markt te introduceren. SERES is een wereldwijd opererende autofabrikant die intelligente elektrische voertuigen produceert waarbij veiligheid, gemak en prestaties hoog in het vaandel staan. SERES bezit en exploiteert productie-, assemblage-, onderzoeks- en ontwikkelfaciliteiten in de VS, China en Japan.vrouwtelefoon1 1

Professionele foto's

Goede fotografie is voor elke website belangrijk, maar een leverancier van auto’s wil natuurlijk alleen het beste van het beste. Wij zorgden ervoor dat alle pagina’s voorzien werden van professionele, uitnodigende foto’s, waarop alle details van de modellen goed zichtbaar zijn. Ook hebben we diverse video’s geïntegreerd in het ontwerp van de website.

Nieuwsbrief

Drive SERES
In het beheergedeelte van de website hebben we een nieuwsbriefcomponent ingebouwd. Hiermee kunnen de beheerders van de website hun abonnees snel en eenvoudig op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen waar zij specifiek in geïnteresseerd zijn.
seres a

Stel zelf je auto samen

Drive SERES

Bezoekers van Drive SERES kunnen vanuit hun luie stoel eenvoudig een offerte aanvragen met behulp van een configurator, die we in de website hebben ingebouwd. Zo kunnen ze kiezen uit verschillende leasevormen en kilometrage, maar ook voorkeur aangeven voor interieur, banden of coating. Hierna wordt de adviesprijs direct zichtbaar en kunnen ze een proefrit inplannen.

Wil je meer informatie over het laten bouwen van een website?

 

Contact opnemen

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl