Wij zijn Keizer Karel

Keizer Karel bestaat meer dan 10 jaar en als team hebben we ruim 20 jaar ervaring in marketing en webdevelopment. Gezamenlijk werken we aan converterende websites en taakgerichte applicaties. Geen snelle jongens, maar programmeurs en marketeers met een creatieve blik op bouw en design. We hebben zeer verschillende klanten, die allemaal één ding gemeen hebben: ze willen een website die werkt . En die website bouwen wij voor hen. Wij vinden het belangrijk om duidelijk te hebben wat iemand met zijn website wil bereiken. Pas als die vraag helder is, gaan we aan de slag met de vormgeving: een goed design dat de boodschap ondersteunt. Soms spannend, soms degelijk, maar altijd to the point, en passend bij het doel van de website. Daarnaast houden we van directe communicatie en korte lijnen. Snel schakelen en samen in een goede flow komen. Ook waarderen we eerlijkheid: als iets niet kan of beter anders kan, zeggen we het ook. Onze klanten waarderen dat. Ze beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren op Google Review en daar zijn we trots op! We nodigen je graag uit bij ons op kantoor om kennis te maken.

 

 
 
 

kktestfoto2

kktestfoto2

Trends & ontwikkelingen

Over ons
Binnen het vak van webdesign volgen we de laatste trends op de voet. Dat doen we omdat we dat leuk vinden, maar ook omdat het nodig is: de ontwikkelingen in dit vakgebied gaan vaak razendsnel. We bezoeken regelmatig conferenties en overleggen veel met vakgenoten van andere bureaus. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Dit geldt ook voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ook op dit terrein spijkeren we onszelf regelmatig bij. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste service bieden.

Onze klanten

We zijn als bureau gevestigd in Nijmegen en werken voor zzp’ers, grote en kleine bedrijven, scholen, kerken, verenigingen en ziekenhuizen. Onze klantenkring is zeer divers en komt uit heel Nederland. Ook zijn we actief in een aantal buurlanden. Iedere klant is voor ons uniek en geven we de tijd, aandacht en kennis die nodig is voor zijn of haar project. Veel klanten gaan een langdurige relatie met ons aan.  

Regelmatig vragen we onze klanten wat zij waarderen aan zaken doen met Keizer Karel. Dit zijn de meest genoemde antwoorden:
 
  • Alles onder 1 dak
  • Toegankelijk & no-nonsense
  • Centrum Nijmegen (met ruime parkeergelegenheid)
  • 15+ jaar ervaring in webdevelopement & marketing
  • Korte lijnen, direct contact met de bouwers 
  • Geen dure salesmanagers
Over ons

 

radboud grijs

han new grijs

logoplur

seres logo

 

skdd

spn logo grijs

radboud grijs

han new grijs

 

logoplur

seres logo

skdd

spn logo grijs

 

radboud grijs

han new grijs

seres logo

skdd

 

600+ projecten

Meer dan 600 afgeronde projecten

Bekijk portfolio

15 jaar ervaring

15 jaar ervaring in webdevelopment

5 sterren

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google review 

Lees hier de reviews

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Contact opnemen

 

Bel ons

024-7504306

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag    08:30 - 17:00   
dinsdag   08:30 - 17:00  
woensdag   08:30 - 17:00  
donderdag   08:30 - 17:00  
vrijdag   08:30 - 17:00  
zaterdag   gesloten  
zondag   gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl