IMG_5511-klein.jpeg

Minoren webapplicatie

De HAN University of Applied Sciences heeft ons gevraagd een applicatie te bouwen die studenten een overzicht geeft van alle minoren die de HAN aanbiedt. De studenten hoeven alleen nog maar hun huidige studie te selecteren en alle minoren die zij kunnen volgen worden overzichtelijk weergegeven.han32

han pwa telefoon new

Koppeling met Kies op maat

HAN university

Een eis aan de applicatie was dat de docenten geen data in het systeem hoefden te plaatsen, maar dat deze automatisch uit ‘Kies op maat’ zou worden gehaald. ‘Kies op maat’ is een website waar alle minoren van alle hogescholen in Nederland worden gepresenteerd. Iedere nacht wordt de applicatie geüpdatet en worden de laatste data uit ‘Kies op maat’ gehaald.

De docenten hebben daarnaast een eigen beheeromgeving om aan te geven bij welke studies de betreffende minor gevolgd kan worden.

Progressive Web App (PWA)

De minoren webapplicatie is na verloop van tijd doorontwikkeld en er is een Progressive Web App van gemaakt. Door deze toegevoegde functionaliteit kan de applicatie worden geïnstalleerd op een smartphone. De app verschilt van de website doordat deze sneller laadt, compacter wordt gepresenteerd en het hele scherm benut, waardoor er meer content zichtbaar is.

 

 

han pwa telefoon new

Wil je meer informatie over het laten bouwen van een webapplicatie?

 

Contact opnemen

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl