IMG_5511-klein.jpeg
Joomla ondersteuning door professionals

Experts in Joomla development

Herstellen gehackte site

Wanneer je website gehackt is dan kunnen wij deze voor je herstellen en opschonen. Naast het herstellen en opschonen zullen we de kwetsbaarheden aanpakken en zullen er indien nodig updates gedraaid worden. Een gehackte Joomla website is er altijd één die niet up to date is gehouden. Wanneer het door een onveilige extensie is gebeurd zullen we deze verwijderen.

Support met strippenkaart

Met een webmaster strippenkaart heb je zelf geen omkijken meer naar je website. Je kunt hiermee alle voorkomende werkzaamheden door ons laten uitvoeren. Van het plaatsen van afbeeldingen, teksten, extra pagina's en video’s tot aan het toevoegen van extra functionaliteiten. Met een strippenkaart kun je ons ook Google producten zoals Google Analytics en Webmastertools laten installeren.

Monitoring & security

Met onze monitoringstools houden wij je website 24/7 in de gaten. Mochten er onverwacht belangrijke bronbestanden wijzigen, dan zien wij dat direct. Als zo’n wijziging niet door jou of de beheerder is aangemaakt, grijpen wij direct in. Ook scannen we je website periodiek op kwetsbaarheden en virussen. We updaten alle gebruikte extensies en zorgen ervoor dat Joomla altijd up-to-date is. Alle veiligheidspatches en updates zullen wij voor je installeren.

Extensies & plugings

Wanneer je extra functionaliteiten op je website wilt, dan zijn daar vrijwel altijd bestaande oplossingen voor. Soms in de vorm van extensies, soms in de vorm van een standaard Joomla functionaliteit. Wij zullen altijd de beste en meest veilige keuze voor jou selecteren en installeren. En als een extensie nog niet bestaat, dan kunnen wij deze voor je bouwen.

Hosting

Onze servers zijn speciaal ingericht voor het hosten van Joomla websites. Afhankelijk van de omvang van je website, het aantal bezoekers en de rekenkracht die nodig is voor eventuele scripts, zullen we je website plaatsen op een daarvoor geschikte server. Deze server is door ons ingericht en voorzien van alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen.

Upgrade

Wij upgraden je 3.x versie naar de laatste 4.x versie. Vanaf dan ben je weer maximaal beschermd en kun je gebruik maken van de nieuwste extensies. Vooraf zullen we je website altijd eerst analyseren, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

 

Bel ons

024-7504306

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag    08:30 - 17:00   
dinsdag   08:30 - 17:00  
woensdag   08:30 - 17:00  
donderdag   08:30 - 17:00  
vrijdag   08:30 - 17:00  
zaterdag   gesloten  
zondag   gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl