IMG_5511-klein.jpeg

Joomla website laten maken

Een alleskunner van een CMS

Wij maken er geen geheim van dat wij van Joomla houden. Joomla heeft tal van mogelijkheden en is heel gebruiksvriendelijk. Daardoor is het een van de meest gebruikte contentmanagementsystemen ter wereld. Momenteel draaien meer dan 90 miljoen websites op dit populaire platform. Wij houden de CMS-markt continu in de gaten en testen geregeld verschillende platformen. Toch komen wij in veel gevallen uit bij Joomla als het gaat om het managen van content. De standaard functionaliteiten in combinatie met de flexibiliteit van het systeem maken het zeer prettig om mee te werken. Met Joomla is eigenlijk niets onmogelijk. En zit iets niet standaard in Joomla, dan bouwen wij het erin.

Waarom Joomla?

Joomla is veilig en snel. Het is een open source systeem dat veel ontwikkelaars hebben omarmd. Zij hebben in de loop van de tijd vele handige tools gemaakt om bezoekers van een website zo goed mogelijk te bedienen. Daarbij schenken ze veel aandacht aan de veiligheid van de software. Daarnaast is Joomla zo ingericht dat ontwikkelaars het volledig op maat kunnen gebruiken. En dat is precies wat wij doen wanneer we websites bouwen voor onze klanten. Wij richten het platform zo in dat je als gebruiker snel je weg weet te vinden. Alles wordt daarbij voor de klant op maat gemaakt.

Voor alle niveaus

Wanneer je een websitepagina bewerkt, zul je zien dat het allemaal niet ingewikkelder is dan het werken met een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. De iconen zien er grotendeels hetzelfde uit en ook de functies komen sterk overeen. Ook het aanleggen van hyperlinks en het invoegen van foto's is erg eenvoudig. Om in Joomla te werken, hoef je dus echt geen computerexpert te zijn. Iedereen die met Microsoft Word overweg kan, kan ook met Joomla overweg.

Veiligheid gewaarborgd door updates & security patches

Omdat Joomla een veel gebruikt CMS is, wordt het net als WordPress en Drupal regelmatig 'getest' door hackers. Zij proberen dan in te breken op een website om bijvoorbeeld het mailsysteem over te nemen en spam te versturen. Gelukkig komt dit zeer zelden voor, en als het al voorkomt dan is het meestal op verouderde versies die niet goed zijn ingericht en onderhouden. Het ontwikkelteam van Joomla zit hier 24/7 bovenop en geeft zodra nodig direct een veiligheidspatch uit. Joomla biedt ook de gebruiker van een website zelf uitgebreide veiligheidsopties, zoals een dubbele inlogbeveiliging en het automatisch laten blokkeren van verdachte IP-adressen. In het laatste geval wordt het IP-adres van iemand geblokkeerd zodra deze bij het inloggen 6 of 8 keer een foutieve inlogcode heeft gegeven.

Wie werken er met Joomla?

Veel overheidsorganisaties en NGO’s en tal van multinationals maken gebruik van een Joomla-based platform. Maar ook het MKB en kleine ondernemers kiezen vaak voor Joomla. Doordat het systeem zo flexibel is, is het voor heel veel partijen geschikt.

stefanvierkant 500

Meer weten?  Bel of mail Stefan 

Graag help ik je verder met je volgende of misschien wel eerste internet project. Ik vind het leuk om te brainstormen over bestaande of nieuwe business.  Wanneer je direct contact wilt kun je me bereiken via onderstaande contactgegevens.

 

stefan@keizerkarel.nl

06-48435302

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl