IMG_5511-klein.jpeg
Goed vindbaar in Google

Extra bezoekers door optimale seo structuur

Goed vindbaar

Wie een mooie website laat bouwen, wil ook goed vindbaar zijn. En wat er in de zoekresultaten van Google of een andere zoekmachines gebeurt, is natuurlijk geen magie of toeval: het zijn resultaten van wiskundige algoritmes. Hoe ze precies werken, dat weet alleen Google. Maar wie zich in deze materie verdiept, kan uiteindelijk ook zelf de algoritmes beïnvloeden. Wij hebben ons gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en werken met methodes die ook op lange termijn effectief zijn en zorgen voor langdurig goede plaatsing in de zoekresultaten.

quotellinks68% van alle online
activiteiten begint
met een zoekmachine

 

Content Optimization Tools

SEO optimalisatiepakket

Goed vindbaar

SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie. Wij leveren iedere website op met een standaard SEO pakket. Daarnaast bieden we een SEO optimalisatiepakket aan voor klanten voor wie vindbaarheid extra belangrijk is. Als het over SEO gaat onderscheiden we twee vormen van SEO: on-page SEO en off-page SEO. On-page SEO gaat over alle activiteiten op de website zelf. Off-page over alle activiteiten buiten de website, zoals bijvoorbeeld linkbuilding.

Het on-page SEO pakket dat wij aanbieden omvat o.a. de volgende onderdelen: . 

 • zoekwoordonderzoek (je ontvangt de meest interessante zoekwoorden)
 • concurentie analyse
 • seo proof herschrijven van webteksten
 • aanmelden google search console
 • sitemap aanmaken
 • sitestructuur optimaliseren
 • titles & headers optimaliseren

Offerte aanvragen

iconmonstr quote left thin 240

Duurzame resultaten in de zoekmachine 
die conversiegerichte kliks genereren 

Bedrijfsprofiel op Google

Met een Google bedrijfspagina (Google Mijn Bedrijf) die goed ingericht is, verbeter je je online vindbaarheid én kom je goed naar boven in Google Maps. Met een bedrijfspagina kun je bovendien getoond worden in het kaartje dat zichtbaar is bij iemands zoekresultaten. Hierbij spelen afstand (hoe dicht bevindt jouw bedrijf zich bij de persoon die zoekt) en relevantie (hoe relevant is jouw product voor de zoekvraag) een rol. Wij richten jouw Google Mijn Bedrijfspagina zo in dat die optimaal functioneert om gevonden te worden bij relevante zoekvragen!

Offerte aanvragen

google maps app gebruiken intro

fotowebsitekopen

 

SEO workshop

Seo workshop

Ben je geïnteresseerd in SEO en wil je zelf de fijne kneepjes van het vak leren? Tijdens onze SEO workshop leer je hoe je je eigen website optimaliseert voor Google. Google heeft momenteel nog steeds zo’n 95% van de markt in handen, dus we richten ons voornamelijk op deze zoekmachine. Ook behandelen we actuele wijzigingen van Googles algoritme, zodat je website echt kan gaan scoren.

Tijdens de training komen onder andere de volgende zaken aan bod:

 • zoekwoord analyse
 • concurrentie analyse
 • website architectuur
 • technisch ontwerp
 • het creëren van content
 • linkbuilding strategie

 

Na de cursus ben je in staat om zelf effectief je eigen website of die van iemand anders te optimaliseren. Omdat krachtige content een belangrijk deel uitmaakt van het optimalisatieproces, besteden we ook aandacht aan het schrijven van goede teksten en persberichten.

Onze groepen zijn niet groter dan 4 personen. Zo kunnen we alle cursisten de noodzakelijke aandacht geven en hun websites afzonderlijk behandelen. Ook branchespecifieke mogelijkheden komen ruim aan bod tijdens de cursus.

Offerte aanvragen

 

Bel ons

024-7504306

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag    08:30 - 17:00   
dinsdag   08:30 - 17:00  
woensdag   08:30 - 17:00  
donderdag   08:30 - 17:00  
vrijdag   08:30 - 17:00  
zaterdag   gesloten  
zondag   gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl