IMG_5511-klein.jpeg
Effectieve tools die werk uit handen nemen

Verhoog je efficiency en kwaliteit

Webapplicaties


Soms zijn de standaard functionaliteiten van een website niet voldoende en heb je specifieke wensen voor jezelf of voor je klant. Bijvoorbeeld een koppeling tussen verschillende databases, zodat informatie op verschillende websites wordt getoond zonder dat je die dubbel hoeft in te voeren. Of handige tools die automatisch bepaalde berekeningen maken. Dan kom je bij een webapplicatie (webapp) uit. Deze is altijd online bereikbaar en kan geoptimaliseerd worden voor je pc, tablet of smartphone. Wij maken webapplicaties op maat en vereenvoudigen daarmee je bedrijfsprocessen.

 

 

test4

Keuzehulpen

Keuzehulpen

Samen met de Radboud Universiteit hebben we verschillende keuzehulpen voor patiënten ontwikkeld. Waar vroeger een arts zelf bepaalde welke behandeling een patiënt zou krijgen, wordt nu de patiënt zelf steeds meer betrokken bij het maken van een passende keuze. Keuzes maken is echter lastig en keuzehulpen helpen daarbij. Een keuzehulp schotelt alle afwegingen gestructureerd voor, zodat de patiënt bewust een goede keuze kan maken.

Naar keuzehulp Radboud UMC

iconmonstr quote left thin 240

Software op maat die jou werk uit handen
neemt en je klanten beter bedient

Keuzehulp HAN

Voor de HAN University of Applied Sciences hebben we een applicatie ontwikkeld waarmee studenten snel en eenvoudig een minor naar keuze kunnen vinden. Alle minoren die de HAN aanbiedt worden in de applicatie overzichtelijk weergegeven en kunnen met selectiecriteria eenvoudig en snel worden verfijnd. De applicatie is uiteindelijk doorontwikkeld en er is een Progressive Web App (PWA) van gemaakt. Hiermee biedt de applicatie ‘the best of both worlds’:  vindbaar in Google, goed te bekijken op ieder scherm en net zo intuïtief als een native app.

Naar webapplicatie HAN

test4

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl