IMG_5511-klein.jpeg
Klanten aan het woord

Wij kunnen je veel vertellen maar wat zeggen onze klanten eigenlijk?

Zeer service gericht bedrijf

Keizer Karel webdesign heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een zeer service gericht bedrijf. Ze hebben mij in twee weken voorzien van een prachtige website. Tevens vind ik Keizer Karel webdesign qua prijs een aanrader als je kijkt hoe snel en hoe persoonlijk je website wordt opgezet. Daarnaast wordt er een perfecte after service geboden waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Ze laten je dus niet zwemmen maar helpen je altijd verder. Een absolute aanrader dus!

henkbraam

Sjaak van Burken 
TKCB bouwkostenadvies

Doelmatig & pragmatisch

Voor Innopartmedpro was ik op zoek naar een 5 talige website voor ons productie, import en distributiebedrijf. Een website die goed gevonden wordt in Google. Uiteindelijk kwamen we uit bij Keizer Karel en zijn in zee gegaan voor de bouw van de website. Tot volle tevredenheid hebben ze alles gebouwd zoals we wilden, eenoudig te navigeren en er is direct zichtbaar wat we doen. Het productenoverzicht is zeer duidelijk en strak opgezet. Tijdens het proces hebben ze laten zien doelmatig en pragmatisch te zijn. We zijn ook netjes binnen het gestelde budget gebleven. Hulpverzoeken worden snel afgehandeld en de bereikbaarheid is zeer goed. Zeer tevreden over de samenwerking.

henkbraam

Norbert Seeger 
Innopartmedpro

Stabiele basis prettige samenwerking

Als organisatie die voortdurend in ontwikkeling is, is een website die kan meebewegen dan ook een voorwaarde. Keizer Karel Webdesign laat elke keer weer zien dat door nauwe betrokkenheid en kritisch te blijven elke stap die we zetten ook op onze websites weer een mooie stap voorwaarts is. Op maat advies, flexibiliteit en een vaste contactpersoon zorgden voor een stabiele basis waarmee in een prettige samenwerking onze websites volledig werden heropgebouwd. Ook na de kick-off blijft er tijd voor optimalisatie. Op die manier lukt het elke keer om de websites goed up-to-date te houden.

Dorien de Best  
SKDD

Geen vraag te veel en snel een reactie

Voor mijn werk heb ik hier een website laten bouwen/hosten en de service is fantastisch! Ik werd geholpen door Stefan die uitgebreid met mij meedacht over webdesign. De website is erg mooi geworden en werkt probleemloos. Geen vraag was te veel en ik kreeg altijd snel een reactie. Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten. Aanrader!

henkbraam

Samantha Wolff 
Intense project NIN

Vijf sterren!

Vijf sterren! De website die Stefan heeft gemaakt voor mijn nieuwe coachpraktijk, was voor mij naar volle tevredenheid. Daarbij heeft hij actief meegedacht over mijn logo én het in de markt zetten van mijn bedrijf. Het was een heel prettige samenwerking, waarin Stefan mij stapje voor stapje heeft meegenomen in een voor mij nieuwe wereld van zelf ondernemen. Ik beveel Keizer Karel webdesign daarom bij iedereen aan.

frankproost

Frank Proost  
Frank Proost Coaching 

Prachtige website, snelle reactietijden

Keizer Karel webdesign heeft voor mij een prachtige website gemaakt geheel op maat. Ook als er probleempjes zijn dan zijn ze er altijd snel bij om dat op te lossen. Erg veel plezier van onze samenwerking. Zowel op de grote iMac als op de smartphone is mijn website goed te zien. De vormgeving erg goed. Ik kan Keizer Karel webdesign dan ook van harte aanbevelen. Niet onbelangrijk is dat het ook betaalbaar is.

henkbraam

Henk Braam 
Henk Braam independent photographer

Nemen de tijd en luisteren goed

Hele fijne en persoonlijke club! Nemen de tijd voor je en luisteren goed naar wat je wil, helpen en ondersteunen je in het maken ven een website die goed past bij je behoefte! Zeker aan te raden!

marcelvanhengel

Marcel van Hengel  
Yormax

Zeer concurrerend in prijs, prima meegedacht

Voor onze stichting Berg en Dals Bloei hebben zij een prachtige site gemaakt. Zeer concurrerend in prijs, prima meegedacht en ook de afterservice is fantastisch.

theowanders

Theo Wanders  
Berg en Dals Bloei

Denkt mee over opzet en effectiviteit

Keizer Karel Webdesign onderscheidt zich door serieus te luisteren en mee te denken over inhoud, opzet en effectiviteit van de website. Naast webdesigner en online communicatie specialist een prima sparringpartner!

han

H. van der Meer & J.P. Kahlman  
Yes human factors

Snelle levertijden, snelle reacties op vragen

Met Keizer Karel webdesign & online communicatie hebben ik en mijn collega’s telkens weer goede ervaringen. Omdat Keizer Karel ook template gebaseerde weboplossingen biedt zijn ze vaak ook heel scherp geprijsd. Andere kenmerken: snelle levertijden, creatief meedenken waar je echt wat aan hebt, vriendelijk, en snelle reacties op vragen.

Peep Stalmeier  
Radboud UMC

Fijne & professionele samenwerking

Sinds een aantal jaren fijne en professionele samenwerking met keizerkarelwebdesign. Stefan Wilkens, is naast professioneel tevens goed benaderbaar, denkt actief mee en is oplossingsgericht. Dank voor deze manier van samenwerken!

hofman

Emma Hoffman  
Hoffman advocatuur

Oplossingsgericht & snel

Wij hebben samen met Keizer Karel webdesign een online versie gemaakt van onze keuzehulp. Mijn ervaringen zijn heel erg positief. Professionele designers die meedenken en goed naar je wensen luisteren. Oplossingsgericht en snel. Ook in de “nazorg” was er alle bereidheid om aanvullende verzoeken snel en adequaat in te willigen.

Dr. JJ van Tol 
Radboud UMC

Snel & professioneel advies

Wat mij opvalt bij het werken met Keizer Karel webdesign is dat ze zowel voor, tijdens als na het opleveren van een website snel en professioneel advies leveren. Geen vraag is ze te veel en door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Dit heeft ons twee mooie websites opgeleverd, die we bovendien makkelijk kunnen onderhouden.

Kirsten Krooman  
B&C Raamdecoratie

Zeer service gericht bedrijf

Keizer Karel webdesign heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een zeer service gericht bedrijf. Ze hebben mij in twee weken voorzien van een prachtige website. Tevens vind ik Keizer Karel webdesign qua prijs een aanrader als je kijkt hoe snel en hoe persoonlijk je website wordt opgezet. Daarnaast wordt er een perfecte after service geboden waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Ze laten je dus niet zwemmen maar helpen je altijd verder. Een absolute aanrader dus!

Mr. Drs. Jeroen Ruhaak  
Ruhaak & Partners

Meer bezoekers, meer conversies

Ik heb bij Keizer Karel webdesign de SEO cursus gevolgd. De cursus bestond uit 3 ochtenden en was helder en duidelijk opgezet. Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng en de focus lag op je eigen bedrijf. Het is echt een cursus op maat en zeker een aanrader voor mensen die hun eigen bedrijf digitaal beter op de kaart willen zetten. Na de cursus trok onze website direct 15% meer bezoekers en converteerde een stuk beter.

Nicolette Naphausen  
De Museumwinkel

Always available! Great support when you need it!

Always available! Great support when you need it!

henkbraam

Sanin Hadziomerovic
Fleetconsulting

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl