IMG_5511-klein.jpeg

BliXem Kookt

Voor BliXem Kookt hebben we een nieuwe website ontworpen om makkelijk gerechten te bestellen en af te halen. Op Blixemkookt.nl kies je een lekkere en gezonde maaltijd die je afhaalt bij een zelf te kiezen locatie. Inmiddels zijn dat er al 25, en er komen nog steeds nieuwe bij. BliXem Kookt is ook een maatschappelijk verantwoorde keuze: bij BliXem krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om onder professionele begeleiding werkervaring op te doen in de keuken. Zij bereiden, wegen en verpakken de maaltijden. BliXem Kookt denkt aan het milieu en maakt enkel gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Uitgegeten? Je maaltijdbakje kan zo in de gft-container!locatiesnew

Afhaallocaties op de kaart

Blixem

Voor Blixemkookt.nl hebben we alle afhaallocaties overzichtelijk op een kaart gezet. Zo zie je als besteller snel welke locatie het dichtst bij jou in de buurt zit. Ook vind je hier de openingstijden van de betreffende locatie.

Mobile first

Omdat de meeste bestellingen tegenwoordig op een mobiele telefoon worden gedaan, hebben we dit als uitganspunt voor de nieuwe website genomen. Zo wordt het nog makkelijker om online de lekkerste gerechten te bestellen. Afrekenen gaat eenvoudig met een simpele check-out en betalen doe je met iDEAL.

Wil je meer informatie over het laten bouwen van een bestelwebsite?

 

Contact opnemen

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl