IMG_5511-klein.jpeg
Websites op maat

Behaal je doelen met een op conversie gerichte website

Design dat overtuigt

 

Stel je voor dat je er één mag uitkiezen. Welke kies jij dan?

 • Een webdesign dat de kwaliteit van je product onderstreept
 • Een presentatie die mensen overtuigt
 • Een website die leads genereert
 • Een webbureau waar je op kunt bouwen

En wat nu als je alles kunt hebben? Of je nu veel of weinig wensen hebt, een zzp'er bent of een organisatie met honderden werknemers, wij bouwen je website op maat. Uniek en speciaal voor jouw organisatie.     

Direct offerte aanvragen

 

werkenlaptop1

vrouwlaptop

Ontwikkeling van A tot Z

 
Websites op maat

Wij zorgen voor het ontwerp en de plaatsing van foto’s, bouwen het template, maken het CMS gereed, uploaden alle content en zorgen voor een uitstekende vindbaarheid. Wij hebben alle vaardigheden voor een succesvolle website in huis.

Wat uiteindelijk telt, zijn de prestaties van de website. Hoeveel bezoekers bereik je, hoeveel mensen weet je te interesseren, en wie trek je daadwerkelijk over de streep? Wij maken je website zo dat deze je helpt bij het behalen van je doelen!

 

Goed vindbaar

Wij leveren een website standaard op met alle tools om je site goed gevonden te laten worden in Google. Zo kun je aan de slag met meta descriptions, titles en header elementen. Is vindbaarheid erg belangrijk voor je, en wil je hier graag extra stappen in zetten? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je website een SEO boost krijgt. Met het on-page optimalisatiepakket en off-page introductiepakket zorg je ervoor dat je op voor jou belangrijke keywords snel goede resultaten behaalt.

Meer over vindbaarheid

Razendsnel

Websites op maat
Je wilt je bezoeker een uitstekende user experience geven op je website. Een belangrijk onderdeel hiervan is een snelle reactietijd. Je website moet snel laden, ook als er veel content op staat. Dat is ook van belang voor de ranking in Google. Wij zorgen ervoor dat jouw website snel is en snel blijft. Dit doen we door gebruik te maken van moderne technieken, een goede bouw en codering en een krachtige server.


 

Meer over optimalisatie

joomla3 k

Twee sterke CMS systemen

Websites op maat

Een Content Management Systeem (CMS) is een stuk software waarmee je de content op je website kunt beheren en publiceren. Het is als het ware de backoffice van een website. Je kunt er een website eenvoudig mee onderhouden zonder kennis van webtechniek te hebben.

Twee zeer populaire CMS-systemen in Nederland zijn Joomla en Wordpress. Wij bieden beide systemen aan. Welke je kiest, hangt af van de aard van je website en wat je van plan bent te doen met de site. Als wij je wensen weten, weten wij ook welk systeem bij je past.

Meer over CMS 

lesgeven3
Review

iconmonstr quote left thin 240

De mensen van Keizer Karel hebben tot volle tevredenheid mijn website gebouwd. Voordat de bouw van start ging is er een photoshop ontwerp ter goedkeuring voorgelegd. Het traject van de bouw verliep professioneel en soepel en na een paar weken konden we al live. Ben zeer tevreden over de gang van zaken en wanneer ik vragen heb zijn ze altijd goed te bereiken en snel met antwoorden.

 

 

 

-- Boris Konrad | boriskonrad.nl

 

Welke doelen heeft jouw website?

 

 

 • Leads genereren
 • Online brochure
 • Informeren
 • Verkopen
 • Inschrijven
Websites op maat

Een succesvolle website maken we samen

Wij zijn sterk met websites en online marketing, jij bent sterk in jouw vakgebied. Door onze specialismes te bundelen maken we samen een geweldig eindproduct. Alle ingredienten voor succes zijn aanwezig waarbij jij gebruik kunt maken van meer dan 15 jaar development en marketing ervaring.  
 
 • Korte lijnen, direct contact met de mensen die bouwen
 • Meetings bij ons of bij jou op kantoor (of online)
 • Geen salesafdeling of dure accountmanagers
 • Toegankelijk & No-nonsense
 • Duurzame relaties 
 • Ruime parkeergelegenheid in hartje Nijmegen
 • 15+ jaar ervaring in webdevelopment & marketing

 

 

Offerte aanvragen

 

Chat met ons

Bezoek ons

Openingstijden

maandag  08:30 - 17:00  
dinsdag 08:30 - 17:00 
woensdag 08:30 - 17:00 
donderdag 08:30 - 17:00 
vrijdag 08:30 - 17:00 
zaterdag gesloten 
zondag gesloten

Contact & route

Keizer Karel webdesign
Keizer Karelplein 32Q
6511 NH  Nijmegen

024-7504306
info@keizerkarel.nl